Warmgroen.nl is online!!

Hoi allemaal,
onze site is voorlopig klaar.
Nu nog op zoek naar herfstlustige last minute kampeerders/ logeerders die zin
hebben om op het houtkacheltje hun voeten te warmen na een mooie wandeling in het Montferland en ondertussen een appelmoes te maken uit eigen boomgaard. Wie heeft hier zin in?
Jullie zijn welkom!

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Warmgroen.nl is online!!

 1. M&R schreef:

  We hebben ontzettend genoten tijdens ons verblijf in de tent van WarmGroen. Na een heerlijke fietstocht door de bosrijke omgeving werden we vriendelijk ontvangen door het gezin dat in een oude boerderij woont. Na een kennismaking leidde zij ons langs de ezels naar de bijzondere tent in hun grote, volledige groen omgeven achtertuin.

  We voelden ons meteen thuis; we kregen er wat te drinken aangeboden en er werd ons uitgelegd hoe de houtkachel werkt en verteld wat er allemaal in de omgeving te zien en te doen is.

  De tent is erg mooi van binnen; hij is oud, ruim en romantisch. Op de houtkachel hebben we asperges gekookt en terwijl de avond viel hebben we op de vlonder voor de tent bij het licht van olielampen gedineerd.

  Het bed sliep heerlijk; een breed matras met dikke, zachte dekens. Uitgerust zijn we de volgende dag gaan zwemmen in een plas, tien minuten fietsen verderop. ’s Avonds hebben we een wandeling gemaakt in de rustieke omgeving om daarna wat hout te hakken en met een boek bij de houtkachel plaats te nemen.

  De ervaring was fijner dan verwacht. Omdat het ons zo goed beviel hebben we er nog een avond bijgeboekt. De gastvrijheid van het gezin, de fijne tent en idyllische omgeving hebben ons goed gedaan. Volledig ontspannen zijn vertrokken met het idee om er weer eens terug te komen.

  M&R

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>